Hopp til hovedinnhold

Avls nyheter

Catch.Bella_.120613.JPG

Denne våren valgte vi å bedekke tre hopper, to ble drektige på første forsøk.

Smedheim Lita var det vanskeligere med, og etter siste inseminering kjørte vi henne til "tante" Elisabeth i Trøgstad for beite. Sist uke ble hun sjekket, og faktisk så var hun drektig, hurra! 
Så til midtsommer kommer det forhåpentligvis et føll etter Horgen Tore. Lita var et stort talent, men ble syk på våren som 4 åring. Etter morsplikter vil hun bli satt opp for løp igjen.
Lita's to årige bror, Smedheim Solan har allerede vært ute i prøveløp og det går store ord om denne hingsten!
Beliz og Royal Lady K er oppstallet på Stutteri Spring, Aalborg.

Beliz er drektig med Orlando Vici.
Vi håper på en ny Un Mec D'Heripre som også har Buvetier D'aunou som morfar ;-)
Morstammen til Beliz er spennende, moren Perfect Gal gikk 12 og rundet millionen. Hun er også mor til Taran, som to ganger har travet på 11 tallet. Og som jeg tror vil bli en elitehest på sikt.
Hun fikk i år hingsteføll e. Trophy Catch, som på få avkom har vinnere hver uke i DK. I Norge har vi Rico Lundager og Original P, som stadig vinner løp.

Føllet Whatacatch HM er et spennende avkom. Et artig poeng er at Trophy Catch er bror av Money Maker, i Beliz sin morstamme finner vi Peace Corps. Hingsten har da to av de beste traverhoppene verden har sett, i sin stamme.

Royal Lady K. har også en spennende morstamme, Minnehaha stammer hun fra. Hoppa ble tidlig skadet, og fikk ikke vist hva hun kunne i løpsbanen. Hun er stor og tung av type, vi gjør derfor et forsøk med Storstadsbusen som er lett av type. I tillegg konkurrerte han fra 3-12 års alder. Tjente mer enn 7 millioner og vant løp på Vincennes!

Aktuell som far i V75 da US Marshall vant på Leangen!

Åringshoppa Tullefaksa HM e. Voje Faks u. Øyertulla er født og oppvokst på Stutteri Spring. Hun kom hjem til Brunla sist uke, og innkjøring og utdannelse er i gang for fult.

Vi gleder oss til våren og årene som kommer :-)