Hopp til hovedinnhold

Traverne på gang & Calle har kommet "hjem"!

Tullefaksa & Tom. Om 5 mnd starter alvoret for den flotte årings hoppa, tiden flyr :-)
Tullefaksa & She's a Dream. To fine 2-åringer!
Calle og Vera
Calle & Hege i svevet!

Lørdag 6/9 reiste vi til Kristiansand med Tullefaksa og Whatacatch for prøve/mønstringsløp.

Catch var uheldig og tråkket seg i koden under varming søndag, vi tok ingen sjanser og strøk han fra løpet. Han var ellers veldig fin å reise med, og sov seg gjennom dagen på Sørlandet. Han får det rolig fram til såret er grodd, så trener vi mot mønstrings løp mot slutten av oktober.

Tullefaksa er sterk og fin, men med egne meninger. Når hun kom til siste sving, trodde hun jobben var gjort og ville ut. Tapte en god del sekunder på dette, men Høitomt fikk henne på bedre tanker og hun fullførte på en fin måte. Vi må gi henne mer løps trening, så håper vi hun kan være klar for løp om et par måneder.

Lørdag 19/9 går etter planen She's a dram og Royal lady K prøveløp på Aalborg. Begge har trent fint en lengre periode, og vi gleder oss til å se de i banen.

Smedheim Lita nærmer seg også et comeback. Hun er nå klar for banejobb, og vil gå "trenings-løp" med Tullefaksa framover.

Calliano har kommet "hjem" til Danmark. Hege har hoppet han noen ganger, og er veldig glad for å ha den "smukke hvide" hjemme igjen. Etter planen tar Hege med han og Tino til Ikast 18/9 for stevne.

Vi krysser fingrene for at hestene skal fungere godt framover.