Hopp til hovedinnhold

Utfordrende værtype

"C" som Hege kaller Beliz sitt første føll. Hingsten har en C som avtegn i panna :-)
Tullefaksa og Tom. Nov. 13.

Det stormer godt om dagen, noe som skaper mange problemer. Også for oss som trener hest. Den ene dagen er det mykt og fint underlag, den neste kan det være stenhardt. Da er det toppen med ridehus, hvor det er mykt og fint underlag året rundt. Og ikke minst, skydd mot vær og vind.

Hege og Zorano H. starter i dressur lørdag. Skimmelen er en hest som vekker oppsikt, og vi håper og tror han vil utvikle seg til å bli en god dressur hest med tiden.

Arthur underpresterte sist, og ble sjekket av Vet. onsdag. Det var litt rusk her og der, og han ble behandlet, samt at det ble fjernet en ulve-tann. Arthur har vist fin kapasitet, men fått liten uttelling i år. Vi håper og tror han får mer flyt i 2014, og tjeneR fine penger for sine tålmodige og veldig hyggelige eiere.

Vera, Tom og Mats reiser til Danmark fredag aften, for å delta i hyggelig "julefrokost" med Stutteri Spring. Og for å hilse på hestene der.

Vår fine avlshoppe Beliz, har to brødre som viser meget god kapasitet. Easy har vunnet 3 av de 4 siste startene. Taran, er som jeg har skrevet tidligere, en elitehest. Sist hadde han koblet grepet på den gode Hamre traveren Hitchcock, da han dessverre feilet 50 m. igjen. Gikk glipp av en 12 tid og 50 lapper. Kjedelig, men jeg tror vi får se mer til Taran. Håper Wiig nå lar han gå i vintertrening, så kommer han ut å går en 10 tid neste sesong.... :-)
Det hadde vært fin reklame for Beliz sine avkom. Dette er utvilsomt et veldig godt slag!

Åringshoppa vår, Tullefaksa HM er godt i gang med treningen, hun skritter og jogger 4 dager pr uke. Er det barfrost skritter vi, eller tar en økt i ridehuset. Det er en dame med bein i nesa, som det likevel er en fryd å jobbe med.

Ønsker alle en trivelig helg!