Hopp til hovedinnhold

Oppdatering traverne!

image.jpg

Ikke mye som minnet om vår denne helga, med regn, vind og 4 grader...

Men vi trener på, og håper på en fin sesong. Her er en liten oppdatering:

She's a Dream, er nå 4 år og virker til å ha blitt mer voksen. Treningsvillig og tøff hoppe. Feila seg bort fra start i de to løpa ho gikk i nov, så vi satser på autoløp til hun får mer rutine. Håper på start rundt månedsskiftet mars/april.

Whatacatch HM, 3 år. Avbalansert type som stort sett sover på boks, og leker med Skakken ute. Trenings uken ser slik ut: Intervaller to ganger, med på tom en dag, og longeres en dag. Trener mot start i mai.

Classylady HM, 2 år. (Bildet). Går på utegang med Lita. Trenes 3-4 ganger pr uke. Morsom, gå på villig hoppe som er veldig lett på foten. Virker utømmelig for krefter, men vi holder igjen ;-)

Tullefaksa HM, 4 år. Var startklar i nov, men fikk brått problemer med aksjonen bak og fikk ferie. Startet treningen igjen 1/1, drar tungt dekke og longeres. Skal også igang med ride trening.

Ludvig HM, 2 år. Går på utegang med Daretodream HM og Bjarne. Trenes 3-4 ganger pr uke. Helst sammen med sin mamma Smedheim Lita :-) Ludde er en veldig fin type, som vi må ha lov til å ha forventninger til..

Daretodream HM, 1 år. "Roger" er en tøffing, men en vinter på utegang med Ludde og Bjarne har gjort han godt. Han ble født 15/2-15, og planen er å starte tidlig med innkjøring og trening.

Smedheim Lita, 8 år. Tilbake etter morsplikter. Går på utegang med Classy. Vi håper å se flotte Lita i banen igjen. I løpet av våren får vi svaret...

Beliz, 10 år. Drektig med Orlando Vici, termin 1 april. Bella er dronninga på stallen. Bare snill og grei. Etter å ha gitt oss to hingster, håper vi på hoppe i år.

Synes vi har flotte, talentfulle og spennende typer. Krysser fingrene for at de får være friske og raske!