Hopp til hovedinnhold

Sprang & Trav resultater

Zorentino H & Hege. Tino gjør det hele veldig enkelt, og er en 6 åring i veldig fin utvikling.

Sist helgs stevne i Arendal, var vi meget godt fornøyde med.

Kort oppsumert, så var Zaceur stabil og flink og ble premiert i 3 av 4 runder. Zorentino var også god, med en 2. plass som best. Han gikk også en meget god 1,30 m. runde lørdag. Zorano var god fre og lør og ble premiert, men søndag var han utslitt og gav beskjed om at han lengtet hjem....

Zorentino (bildet) starter neste gang i Oslo Horse Show, 6-7-8 oktober. Og høstens store mål er hall mesterskapet for 6 års i Arendal siste helgen i oktober.

Mandag var det så trav og Klosterskogen på programmet.

Goodwiththebad har hatt mye stang ut i sin korte karrieret. Så kusk Østre fikk klar beskjed om at vi forsøker å starte på nytt. Kjøre innvendig i rygger, god opplevelse og selvtillit er første prioritet for henne. Østre kjørte fint og hesten fungerte godt i travet, går i rykk og napp og er ikke sliten i mål men fikk premie. Vi jobber videre, og håper hun vil prestere bedre utover høsten.

Så var det Arthur sin tur, han lå underveis i 4-5 innvendig og fungerte bedre enn noen gang. Dessverre så stoppet hesten i tet, Arthur var helpigg men ble dratt sist. Når han til slutt fikk fritt, var han så pigg at han feilet i sin iver.
Får Arthur sjansen når "toget" går på siste langside, kjemper han om seieren!

Vi sier bare OBS OBS, Arthur starter søndag på Jarlsberg!