Hopp til hovedinnhold

God service i DK, det motsatte i Norge

På en av våre turer til Danmark, fant vi tilfeldigvis en fin heste eiendom utenfor Aalborg. Der holdt Helene Gravesen og Bjarne Sørensen til, Stutteri Spring & Stald Tårs er navnet.

Nå har vi hatt hest der i 3 år, og har et meget godt samarbeid.
Les mer på : www.springtaars.dk

Royal Lady K blir nå sendt til Stutteri Spring for bedekning med Storstadsbusen. "Busen" hadde en strålende karriere for Stig H, og vant bl.a. løp på Vincennes! 
På få avkom har hingsten laget mange hester med fin kapasitet, til en oppdrettervennlig pris.
Big City Rambler, Palermo Tårs, Precious Spring, Alone Man ST.

Beliz er drektig med Trophy Catch, og vi håper det kommer et velskapt føll i juni.
Original P og Rico Lundager er to meget god hester etter Money Maker sin bror.

Denne våren skal vi også bedekke Smedheim Lita (bildet), som andre hoppe eiere har vi brukt langt tid på å bestemme oss for hingst. Vi bestemte oss for å ta kontakt med to hingste eiere med våre spørsmål. 

Den ene, forøvrig eier til en av våre etablerte topphingster som enda ikke er fulltegnet, forsøkte jeg å ringe. Ikke svar, da sendte jeg en mail, uten resultat. Sosiale medier er populært, jeg sendte så en melding på facebook. Da kom det svar, endelig. Eieren ønsket at hoppa ble sendt til stasjon, og ba meg skrive fult navn og adresse slik at han kunne sende kontrakt?!

Jeg svarte at vi skulle bruke helgen til å bestemme oss, samtidig spurte jeg om rabatt på påmeldings avgiften da det ville bli kostbart med transport til hans stasjon.

Dette er nå en uke siden, og jeg har enda ikke mottatt noe svar. Dette er for dårlig service!

Hingste eieren oppfordrer i sine annonser hoppe eierne til å bedekke sine hopper, men å bidra selv eller svare på spørsmål skal han ikke. Mye vil ha mer......

Horgen Tore får besøk av vår fine hoppe. Jan Roar svarte direkte og er alltid hyggelig, vi kan selv transportere henne til Halden. Krysser fingrene for føll om et års tid, deretter skal Lita få prøve seg i banen igjen.

God helg!