Hopp til hovedinnhold

Vi ser framover

Zaceur H. & Hege i Lier, juli 13. Lillebror kan også hoppe!
Whatacatch HM, mor Beliz og Hege :-)
Hege & Arthur!
20130607_jarlsberg_plop_goodWithTheBad_MG_2871.jpg

Uken som gikk hadde vi noen herlige feriedager i Danmark. Fikk også besøkt hestene på Stutteri Spring, og de ser alle veldig godt ut.

Lørdag og søndag var Hege i aksjon med spranghestene i Bugården. De gjorde gode runder, Hege er fornøyd med utviklingen. Førstkommende helg er det nye sjanser.

Arthur startet søndag på Jarlsberg, han  varmet bedre enn noen gang. Og vi var spente på om han ville opptre like stabilt bak bilen som i de siste stertene med voltestart. Og det gjorde han, men 900 m. igjen galopperte favoritten og kusken tok den ikke ut i banen. Dette medførte at de huket hjul med Arthur, som mistet all fart og 30 m.!
Snakk om uflaks. Arthur gikk sterkt til mål, og fikk siste premien og ny rekord på 30,2 ak.
Tirsdag starter Arthur på momarken, i absolutt toppform. Møter noen gode, men det lange oppløpet er bare en fordel for han. Vi er optimister!

Goodwiththebad feila direkte i Drammen mandag, og fikk aldri vært med i løpet. Hun trener fint, så vi tar også henne med til Momarken tirsdag. Målet er feilfritt til premie, hun trenger rutine.
Stian Eilefsen kusker begge

Lakeside Cantona debuterte sterkt  5/7, hun har tatt løpet fint og ser herlig ut. Onsdag 24/7 gjør hun sitt andre løp, trakk spor 4 i volta men vi tror det går bra. Det ble et fint 3 års løp, og vi håper hun kjemper blandt de tre igjen.

Sommeren har virkelig kommet nå, vi håper virkelig den varer lenge. Ha det godt!